Zot bekoje këtë çift/ Meda dhe Lulja më të bukur se asnjëherë

Zot bekoje këtë çift/ Meda dhe Lulja më të bukur se asnjëherë

Dyshja me veprime të njëpasnjëshme, qëndrojnë gjithmonë në krye të faqes rozë.

Pothuajse çdo veprim i tyre përcillet nga publiku, pasi që janë tejet unik në lëvizjet e tyre.

Shpeshherë e shprehin edhe dashurinë që kanë për njëri tjetrin.

Edhe në këtë imazh, me afërsinë që kanë bërë Meda këmbën komplet tek të pasmet e Lules.

Kujtojmë, çifti janë prondër të tre fëmijëve.