Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Zbulohet shkaku i vde kjes së 3-vjeçarit

Është zbuluar shkaku i vdekjes tragjike të 3-vjeçarit në kopështin privat sot në Fier. Mësohet se i mituri ka shkuar të marrë çantën te varësja e rrobave por kur është kthyer kapuçi i xhupit i ka mbetur te varësja. Kjo më pas i ka sjellë vdekjen e menjëhershme dhe shenjat në qafë. Kur edukatoret kanë shkuar e kanë gjetur të voglin në shtrirë në tokë dhe e kanë çuar me urgjencë në spital por pa shenja jete.