July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Yt bir më ka borxh dy makina, do dal nga bῦrgu të…”, kêrcênohet babai i Eugert Lazajt që u vetêvra gjatë karantinës

Prokuroria e Tiranës po heton një rast kër.cënimi dhe gjobvënie ndaj një biznesmeni i cili ka marrë mesazhe kërc.ënuese. Luan Lazaj është babai i Eugert Lazaj, i cili u vetëv.ra me pist.oletë në vilën e tij luksoze gjatë karantinës së pandemisë.

Personi që i shkruan i kërkon dy automjetet luksoze që i përkisnin djalit të tij Eugertit. Po verifikohet nëse këto presione dhe kër.cënime po i kërkohen nga persona të caktuar apo kanë të bëjnë me ndonjë grup kr.iminal, raporton Top Channel.

Në telefonin e babait të biznesmenit të vetëvr.arë u dërgua një seri mesazhesh kë.rcënuese duke nisur nga data 24 prill deri në fillim të majit.

“Yt bir më kishte borxh dy makina dhe kur të dal nga bur.gu në Gjermani do të takoj”, i ka shkruar kër.cënuesi i vetidentifikuar si Arben Ismaili. Babai i Lazajt i tregon hetuesve se kjo ngjarje mund të ketë lidhje edhe me një vje.dhje të banesës që i kishte ndodhur në fillim të muajit.

Nga kërkimet e deritanishme prokurorët pohojnë se në regjistrin e gjendjes civile rezultojne 20 shtetas me emrin Arben Ismaili, ndërsa po verifikohet pronësia e numrit prej nga ku u vendos gj.oba.