March 9, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Wow, këto janë femrat bukuroshe armene në vijën e parë të frontit kundër Azerbajxhanit

Lu.fta mes Armenisë dhe Azerbajxhanit është në ditën e shtatë, ku përp.lasja mes shteteve po bëhet më e fortë.

Përl.eshjet vazhduan edhe gjatë natës së djeshme, ndërsa raportohet se ushtria azerbajxhanase mori kontrollin e kodrave strategjike në Madagiz.

Ndërkohë pesë automjete të blinduara të ushtrisë armene u shkat.ërruan.

Mediat turke shkruajnë se njerëzit në Armeni filluan të humbnin besimin e tyre tek kryeministri Nikol Pashinyan.

Nga ana tjetër, gruaja e Pashinyan, Anna Hakobyan po përpiqet që të japë një mesazh uniteti duke vizituar të pla.gosurit.

Pjesë e ushtrisë armene janë edhe gra e vajza.

Mediat e huaja kanë publikuara disa foto të grave bukuroshe që po marrin pjesë në luf.timet e ashpra ndaj ushtrisë azerbajxhanase.

Ju ftojmë të njiheni me to: