Vogëlushi: Nuk Jam Kosovar, Jam Shqiptar I Kosovës(VIDEO)

Vogëlushi: Nuk Jam Kosovar, Jam Shqiptar I Kosovës(VIDEO)

Vogëlushi: Nuk Jam Kosovar, Jam Shqiptar I Kosovës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në rrjet po qarkullon një video në të cilën shfaqet një vogëlush i cili po bashkëbisedon me të ëmën e tij. Ai po i tregonte asaj se si mësuesja nuk duhet ta dërgoj tek shkolla e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kosovarëve pasi ai nuk është i tillë.Por kur e ëma e pyet se çfarë është ai, vogëlushi shpërtheu në lot duke thënë: “Unë nuk jam kosovar, por shqiptar i Kosovës”.Video është shpërndarë dhe nga shumë personazhe të njohur shqiptar.Për të parë se si vogëlushi përjetoi momentin kur atij i thanë që je kosovar, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet