Connect with us

Vllavi i Zvicrrës ja ka shti kamerat në shpi vllavit me përcjellë

Të Ndryshme

Vllavi i Zvicrrës ja ka shti kamerat në shpi vllavit me përcjellë

Dy humoristët e njohur Hasan Murseli, i njohur ndryshe edhe si mixha Bibë, dhe Simon Tanushi me emrin artistik Mikeli, kanë publikuare humorin e tyre të radhës në kanalin e tyre në Youtube.

Pas vizites në vendlindje, Martini fillon të shpreh pakënaqësitë e veta ndaj vëllaut ne Kosovë.Ankesat nuk kan të ndalur, mirëpo vëllau i tij ”mixha Bibë” arsyetohet dhe e kundërshton qdo fjal të MartinitE për t’ia dëshmuar faktet se pse është i pakënaqur me vëllaun e tij, Martini i tregon atij që i’a ka montuar kamerat në shtëpi dhe e përcjell në qdo moment.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top