Connect with us

Vjen Lajmi Shum I Rende Per Qytetaret , Këtë Duhet Ta Dini Të Gjithe!

Aktuale

Vjen Lajmi Shum I Rende Per Qytetaret , Këtë Duhet Ta Dini Të Gjithe!

Por, një vendim i tillë pritet të merret së shpejti. “Në aspektin teknik laurat në hyrje të parqeve janë përgatitë, ndërsa për aktivizimin e pagesave ende nuk ka filluar, në momentin që do të merret vendim nga Ministria Shumë shpejt, kosovarëve do t’u duhet të paguajnë që të hyjnë në Bogë, Prevallë, Rugovë dhe parqet e tjera nacionale në vend.

Laurat në hyrje të këtyre parqeve tashmë janë vendosur, vetëm po pritet një vendim i Ministrisë së Ambientit për të filluar me pagesat. Express jua sjell tabelën me çmimet e hyrjes në këto qendra turistike.

Tash e dy vite, është dhënë paralajmërimi se parqet nacionale në vend do të bëhen me pagesë.me p osht kq yrne em isionin

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top