Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Vjehrra me thoshte, kur t hysh mu la duhesh me me tregu, pastaj e kuptova pse?!

Rruga e suksesit tim ka qene ashtu si e shume njerezve te tjere te suksesshem por kam punuar shume dhe gjate gjithe kohes kam qendruar i motivuar, vjehrra ime saher qe hysha me u la me thoshte duhesh te me tregojsh sepse dua ta di kur e ben ti me djalin tim, a je duke e kenaqur apo jo? Per te lexuar historine e plote timen, ju kisha lutur qe te shtypni rek lamen me poshte tekstit dhe te lexoni gjith historine time mbreslenese!