July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Virυ.Si Falimentοn Miliοnerin E Muzikës, Sinan Hoxha PërbaΙΙet Me Të Papritυrën..

Virυ.si falimentοn miliοnerin e muzikës, Sinan Hoxha përbaΙΙet me të papritυrën.. Ata u përkasin kategorive ndër më të prekurat nga moszhvillimi i dasmave dhe koncerteve, të cilat mbeten ende sot burimi kryesor i të ardhurave për ta..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: Ju fto.jmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Vir.υ si falimentοn miliοnerin e muzikës, Sinan Hoxha përbaΙΙet me të papritυrën.. Ata u përkasin kategorive ndër më të prekurat nga moszhvillimi i dasmave dhe koncerteve, të cilat mbeten ende sot burimi kryesor i të ardhurave për ta..…