July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

(Video që të prek në zemër) Kjo është kënga e fundit e këngëtarit shqiptar që dha shpirt nga sëmundja e ligë, la jetim fëmijët

Ylber Aliu, këngëtari dhe muzicienti i njohur, ka ndërruar j etë pas Iu ftes disa vjeçare me një s ëmundje të r ëndë.

Aliu, vitet e fundit ka pasur gjatë gjithë kohës një përballje të f uqishme me k ancerin, për çka u t rajtua edhe jashtë vendit. Këngëtari 33 vjeçar, ka lënë pas thellësisht të p ikëlluar nënë, gruan dhe fëmijët e tij, të cilët ende janë minoren.

Ndryshe, një pjesë e madhe e miqve të estrades kanë shprehur ngushllimet për ikjen e hershme nga kjo botë të Ylber Aliut.

Shtype pjesen reklamuese, dhe vazhdu shikim e video materialit me posht: