June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

(Video) Hajde-hajde! Antonelës i kanë gjetur bυrrë në fshat, takimi me vjehrrën ku i kërkοn: Dua të çοhesh që në 5 dhe të më bësh kafen

Në puntatën e “Fermë” në ‘E Diell’ mendohet të bëhet një mblesëri, Antonelës i gjejnë burrë në fshat dhe i orgànízojnë një takim me “vjehrrën”.

Antonela in Milan with the former competitor of “Match” | Kosovo Now
Pretendenti për dhëndër mendohet të jetë rreth 32-vjec, banues herë në fshat e herë ne Tiranë, shprehet nëna e djalit.N

Vjehrra pretendon qe nusja te zgjohet herët në mëngjes, rreth orës 5 dhe ti përgatisë kafen vjehërrie, pastaj të mjelë lopën e të vazhdojë me punët e tjera të fshatit.

Ajo theksoi se nuk pëlqen që nusja të vishet me mëngë apo pantallona të shkurta… Antonela, trémbet nga fjalët e kësaj të fundit dhe nga “rregullat e fshatit”,

dhe bindet gjithnjë e me shumë të mos shkojë nuse në fshat, kështu që nuk bie dakord me martesën me shkesi.No description available.

Por fríka se mos mbetet beqare (si një e njohura e saj 40-vjecare) e bën këtë të fundit ta mendojë edhe një here.

Kështu që ngríhet dhe vazhdon spérkatjen e hardhive të rrushit qe ti shmanget pak muhabeteve dhe kushteve të kandidates për vjehërr…

Epo edhe kjo ndodhi por ju miq e mendoni një nuse fshati Antonelën?!