Video E Tu Rpshme! “M’rru Fsh K…”, Sjellje Skan.Daloze E Policit Në Komisariatin E Durrësit

Video E Tu Rpshme! “M’rru Fsh K…”, Sjellje Skan.Daloze E Policit Në Komisariatin E Durrësit

Ha rb utë ria dhe arr ogan ca e punonjësve shtetërorë ha set në pothuajse të gjitha zyrat e shtetit shqiptar, ku shpeshherë qytetarët inj oro hen dhe nuk gjejnë zgjidhje për pro blematikat e tyre. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Së fun dmi në një video që po qarkullon gjerësisht në rrjet, e cila është bërë në zyrat e Poli cisë së Durrësit, shihet me zë dhe figurë mungesa e edukatës së punonjësve të Policisë së Shtetit. Nga video kuptohet se një i ri ka shkuar për të mbaruar punë, por ka ndeshur në përtacinë dhe indiferentizmin e punonjësve të policisë të cilët kanë favorizuar një person të njohur të tyrin për t’i zgjidhur hallin dhe nuk kanë pyetur fare për qytetarin në fjalë. Madje, teksa e përz ënë këtë të fundit një punonjës po licie dëgjohet duke i thënë “M’rrufsh k* r i n”! Avash se jam njeri! A ke fëmijë ti? Kurse unë jam fëmijë i dikujt. Të ruajttë Zoti! bëhuni mor njerëz, se s’jena kafs hë! – dëgjohet të thotë qytetari nga ana tjetër. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT