VIDEO/ E tυrpshme dhe e dhίmbshme, të rinjtë në Vlorë bëjnë veprimin mίzor dhe e fiΙmοjnë

VIDEO/ E tυrpshme dhe e dhίmbshme, të rinjtë në Vlorë bëjnë veprimin mίzor dhe e fiΙmοjnë

Disa të rinj në qytetin e Vlorës, kanë hedhur një kotele të vogël në det.

Video e publikuar nga ‘JOQ’ tregon sesi të miturit kapin kotelen e vogël dhe e hedhin në det.

Ata qeshin me të madhe kur kryejnë këtë veprim, madje e kanë publikuar videon edhe në rrjetet sociale.

Keqtrajtimi i kafshëve vijon nga njerëzit, madje disa prej tyre i helmojnë dhe i lënë në rrugë pa strehë.


https://player.boostplatforms.com/video?id=1623181576818