Veshja e ngushtë ia vizatojë ‘zogun’ Bora Zemanit

Veshja e ngushtë ia vizatojë ‘zogun’ Bora Zemanit

Prezantuesja aktuale e “Për’puthën”, Bora Zemani, është njëra ndër prezantueset më “IN” të momentit.

Më një zgjuarsi të pa parë dhe trup në formë superseksi, Bora fitoj vëmendje dhe fansa përtej kufijve të Shqipërisë, shkruan infokosova.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në llogarinë e saj në instagram, Bora ka publikuar disa fotografi.

E veshur me pantallona të ngushtë dhe një bluzë të shkurtë Bora nuk dukej si ‘bora’ e ftohet por, e ‘nxehtë’./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe