Connect with us

”Vendi Ku Kanë Ndodhur Shumë Mrekulli”/ Shqiptarët Kanë Qëndruar Në Rradhë Të Gjatë Për Të Shkuar Te Kisha E Laçit: Shëndet E Të Mira

Kuriozitet

”Vendi Ku Kanë Ndodhur Shumë Mrekulli”/ Shqiptarët Kanë Qëndruar Në Rradhë Të Gjatë Për Të Shkuar Te Kisha E Laçit: Shëndet E Të Mira

Radhë e mjeteve niste nga autostrada deri te kisha. “Trafiku fillonte që nga Tirana deri këtu të them të drejtën”, ka thënë një tjetër besimtar.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Kjo situatë u krijua dhe si shkak i ripunimeve të banesave nga të rmeti. Për të gjetur ngrohtësi shpirtërore, duke drejtuar lutjet e tyre për qetësi, shëndet, shumë prej tyre e kaluan natën pranë kishës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

“Ka bërë shumë mrekullia kjo kishë, njihet në gjithë botën. Vijnë edhe të huaj këtu”, është shprehur ai.Për 13 të marta, Kisha katolike e Shën Antonit të Padovas dhe shpella e Shën Vlashit kthehen në vende pelegrinazhi të gjitha besimeve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Continue Reading
You may also like...

More in Kuriozitet

To Top