Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Vend i çudirave jemi! Shqiptari del pa rroba fare në trup në mes qytetit, rrugët gjithë njerëz

Ndodh në Vlorë! Një qytetar ka dalë totalisht i zh veshur në mes të qytetit.

Sipas gazetarit Enrik Mehmeti, qytetari, që duket se është i ri në moshë, ecën n ud o në bulevard, pa e prishur fare terezinë.

Ai ecën i zhveshur teksa rruga është e mbushur me njerëz dhe dyqanet janë të gjitha hapur.