Vajza e Rita Latit e ka bërë me këngëtarin e njohur në ashenosor/ Ajo jep përgjigjen që nuk pritej

Vajza e Rita Latit e ka bërë me këngëtarin e njohur në ashenosor/ Ajo jep përgjigjen që nuk pritej

Moderatorja e njohur për karakterin e drejtëpërdrejtë, Roza Lati është “thum buar” sërish nga një fans i saj, me pyetjen nëse ka kryer marrdhënie në ashensor me reperin Fero.

Roza Lati dhe Fero puthen sërish në buzë para të gjithëve - Opinion.al

Në një fotografi të postuar në “Instagram”, fansi nuk ka nguruar dhe e ka pyetur moderatoren, ndërsa kjo e fundit nuk ka hezituar t’i përgjigjet menjëherë.

Roza nuk e pranoi një gjë të tillë, duke thënë se në një deklaratë që ajo e kishte dhënë se kishte kryer mar dhënie në ashesor, ishte me të dashurin e saj, e sa për reperin kosovar, sipas saj është takuar vetëm tre herë.

“Jo. Unë në intervistë tregova një rast timin që kam gux uar në vend public se s’më njihte njeri atëherë. Edhe kam qenë me të dashurin tim. Tash kam komplekse profesionale. Por sidoqoftë, unë edhe ‘plaç ishall’ të them ndonjë ditë, dhe të qëlloj kjo fjalë në tekstet e rrepistave, ju po një gozhdë so i bini. Artistin Fero e kam takuar tre herë gjithsej në jetën time dhe e kam përcjell deri në recepsion kur kemi mbaruar xhirimet. Boll me këto injoranca. Na lini rehat.

Roza Lati shows why he kissed Feron on the show