July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

V rau gruan dhe veten, pak muaj më parë Qemali ankohej për varfërine: S’kam bukë ne shtëpi

Në dhjetor, në prag të ndë rrimit të viteve, Bici ka komentuar situatën e vë shtirë ekonomike, ndikuar nga pa ndemia.

“Mos të shkojë mendja se i gjithë ky popull këtu ka ardhur për të blerë, por kanë ardhur më shumë për të dalë se u mër zitën duke ndenjur në fukarallëk.

Bëj një xhiro nëpër Pazar dhe shiko a gjen njeri me çantë në dorë duke blerë për Vitin e Ri.

Nuk kanë asgjë fare. Unë sot kam blerë vetëm letra për të dre dhur duhan.

Ky është Viti Ri i imi, fukaralliku dhe pa bukë në shtëpi. nuk kam bukë në shtëpi,” ka thënë ai as okohe për abc.

Ngja rja e rë ndë ndodhi ditën e djeshme në fshatin Dragostunjë të Librazhdit