Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Urdhëron mikun ta qëlloj me kallashnikov, i bindur se jeleku i tij i ri antiplumb …

Vyacheslav Nalyvaiko për asnjë moment nuk është penduar që i kishte dalur përpara tytës së automatikut, pasi gjithmonë kishte besuar se produkti i tij më i ri është shumë cilësor.

Nalyvaiko, që sipas pamjes duket të jetë rreth të 50-ve, po qëndronte në një fushë të mbuluar me borë i veshur me jelek antiplumb, derisa miku i tij e qëlloj me ar.më automatike nga 10 metra largësi.

Ai më pas nga jeleku nxorri një copëz të metaltë, e cila kishte ndalur plumbin dhe nuk kishte lejuar të depërtoi në anën tjetër.

Shiko Videon: