Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Unë Nuk Jam Shqiptar, Më Saktë Nuk Dua Të Jem!”

Nga Elton Leka

Unë nuk jam shqiptar, me saktë nuk dua të jem shqiptar! Madje as vetë Ismail Qemali nuk do të donte të ishte shqiptar, se si jemi katandisur ne sot!

Një zhgënjim i madh, v uajtje, st ërmundime, llum, v arfëri, mediokritet, in jorancë, prapambetje, kafene, llafe, pë rtaci, dallavere, të shitur, të blerë, të kor ruptueshëm, morale të pa mo ralshëm, njerëz pa identitet vetjak dhe kombëtar. Shqiptar do të thotë prap ambetje, prapa +mbetje, mbetje të lëna pas. Kështu kemi përfunduar. E përse duhet me qenë shqiptar?! Sot të gjithë duan t’ia mbathin, për një jetë më të mirë, të vjetër e të rinj, të pasur dhe v arfër, “pa triote” dhe pse udopatriote.

Unë nuk jam shqiptar, nuk dua të jem shqiptar! As sot, as nesër, as mot! Në vendin tuaj, në vendin tonë, në vendin tim nuk ka kush të me garantojë se e ardhmja do jetë ndryshe, dhe krimi me i madh është që shpresa ka vdekur! Të gjithë duan të ikin!

Të gjithë! Boll bëtë shqiponjën me duar, boll, e di sa patriotë që jemi, aq sa të zhd ukemi të gjithë nga ky vend. Boll gë njyet, u shtirët, u hoqët! Boll edhe ju që jeni jashtë që e quani veten atdhedashës vetëm sot me 28 nëntor! Boll se është gro teske, e dh imbshme dhe qes harake!