Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Unë e vr ava Azem Hajdarin”, Berisha tregon kush i….?

“I vr/au shteti” kështu ka deklaruar ish-kryeministri Sali Berisha mbrëmjen e sotme në emisionin “Opinion” kur u pyet për vra/sësit e Azem Hajdarit.

Berisha shprehet i bindur se shteti i vr/asi, pasi sipas tij po të donte shteti që të ishin gja/llë do t’i kishte arr/estuar ata dhe do t’i mbante në bu/rg.

Fevziu: Çfarë ndodhi me ekz/ekutimin e vra/sësve të Azem Hajdarit. Ata të njohur dhe ata në periferi kanë hu/mbur jetën në vende dhe rrethana të ndryshme të Europës.

Berisha: Ata kryen kr/imin e shekullit dhe ata duhet të zhdu/keshin.

Fevziu: Kush i zhd/uku? Berisha: Ata që vr/anë Azemin. Haklajt ishin banda më terr/oriste në historinë e Veriut. Kurrë Tropoja nuk njeh në histori një bandë të tillë.

Pasi kryen misionin ata duheshin zhd/ukur dhe ata i zhd/uku shteti. Vetëm Shteti mund të vendoste një seri minash njëra pas tjetrës.

Vetëm shteti mund të të vr/iste në oborr të shtëpisë ose pronari i shtëpisë. Ata i vr/au shteti.

Shteti duke bërë kombinime me familjet e vik/timave.

Familjet e vik/timave ishin të angazhuara në ekz/ekutim. Po të donte shteti të mos zhd/ukeshin do ti arre/stonte dhe do ishin të gja/llë sot.