Ulet në një skaj të studios dhe… duket kaq bukur

Ulet në një skaj të studios dhe… duket kaq bukur

Alesia Bami është një nga moderatoret më të bukura shqiptare.

Ajo përmes rrjeteve sociale ka treguar se sa e pasionuar është ndaj fotografive.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Madje shumë prej imazhe që i hedh në Instagram, Alesia i bën nga studioja televizive e emisionit të saj.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Një gjë të tillë, prezantuesja e bëri përsëri.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

E ulur në një skaj ajo duket shumë seksi e veshur me një fustan të shkurtë që ia ka nxjerr trupin seksi.