Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Uaa Ju iku ky detaj Momenti kur Monika bën twerk per Arjolen (VIDEO)

Në spektaklin e mbrënshem Vellau i madhë kishte vendosur ti surprizonte banoret me një suit luksoze ku një çift do ta kalonte naten aty.

Disa banor than se ketë surpriz e meriton çifti i famshëm i shtëpis Beatrix Donald por ata nuk pranuan duke thën se do të shkojnë një dit tjeter.

Çifti që pati fatin të shkoj në suit për 24 ore ishin Monika dhe Ariola,ato të dyat pak e tepruan me pijen dhe nisen të kercejn në vask të mbushur me ujë ku Monika bëri twrk për Ariolen.

Më vonë Iliri dhe Meridiani erdhen tek dhoma ku kercyen për dy gocat tona.