U tha se m.byti në det 17 vjeçaren gjatë xhiros me skaf në Velipojë, Indrit Bajraktari merr lajmin tr.oñdites

U tha se m.byti në det 17 vjeçaren gjatë xhiros me skaf në Velipojë, Indrit Bajraktari merr lajmin tr.oñdites

Gjy.kata ka lënë në b.urg Indrit Bajraktarin, të riun me të cilin po bënte xhiro në det në Velipojë, 17 vjeçarja Enisa Doda e cila ra në det dhe u m.byt.
Sipas mjekësisë ligjore, vajza ka vd.ekur si pas ojë e mb.ytjes teksa hetimet thonë se i riu që ishte në skaf me të, nuk i ka dhënë asnjë ndi.hmë por ka nxituar të dalë nga deti dhe më vonë ka tentu ar të largohet nga vendi i ngjarjes.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…