U tha se ishte e Iidhur me djαlin e Ardit Gjebreas, Mοdelja shqiptare i fυtet në krevαt pa të brεndshme …

U tha se ishte e Iidhur me djαlin e Ardit Gjebreas, Mοdelja shqiptare i fυtet në krevαt pa të brεndshme …

Eraldo Rexha gazetari i njohur shqiptar ka pasur fatin që në sh/trat ta ketë një nga modelet shqiptare me të mira.

Ai ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet bashkë me Vildane Zenelin.

Në fakt, vëmendjen e kësaj fotoje e kanë marrë një palë të br endshme të femrave të vendosura pranë tyre.

E kjo gjë ka bërë të dysh/ohet se mes tyre ka pasur diçka më shumë.

Por, anash nuk lihet as dyshimi se këtë gjë ata e kanë bërë që të bien në sy të medieve dhe… e kanë arritur.