U përfol se Sara ishte shtatzënë dhe më pas tha se u nda nga Atdheu/ Reagon ky i fundit: Vetëm mami s’të lë në baltë

U përfol se Sara ishte shtatzënë dhe më pas tha se u nda nga Atdheu/ Reagon ky i fundit: Vetëm mami s’të lë në baltë

Një d ebat i as hpër që lindi disa ditë më parë mes Armandos dhe Stelës, bëri që kjo e fundit të largohej nga studio. Stela tregoi se Armando e ka kë rcënuar dhe dh un uar psikologjikisht në mënyrë të vazhdueshme.

Pas kësaj, Armando tregoi se Stela i ka kërkuar të kr yejnë marrëdhënie me njëri-tjetrin, gjë që e rev oltoi shumë Stelën dhe doli nga studio tepër e prekur.

Sot ajo vendosi të rikthehej në studio dhe tregon si e kanë pritur këtë debat familja e saj dhe me tepër vajza.

Por ditën e largimit Stela kishte dhe takimin me Çimin, dhe për shkak të largimit të saj nuk mundën ta komentonin të gjithë pjesët e tij. Çimi kishte zgjedhur një ambient tepër të veçantë në një xhakuzi ku të dy shfaqen ndryshe dhe disi e qetësoi situatën pas asaj që ndodhi.