Connect with us

U ndje shumë në këto qytete shqiptare/ Ja ku ka qenë epiqendra e tërmetit që lëkundi Shqipërinë

Aktuale

U ndje shumë në këto qytete shqiptare/ Ja ku ka qenë epiqendra e tërmetit që lëkundi Shqipërinë

Lëkundje të fuqishme të tërmetit janë ndjerë në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë.

Ky tërmet është ndjerë shumë në Greqi dhe në vende të tjera të rajonit.

Epiqendra ka qenë në Fllorinë të Greqisë, por ka qenë aq i fortë sa të ndihet në shumë qytete të vendit, konkretisht në Durrës, Elbasan ,Vlorë dhe Tiranë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top