U martova 13 vjece! Burri beri fëmijë me shoqen time”, 30-vjeçarja pe rlot ne News24: Ia fala por ajo që më bëri më pas…

U martova 13 vjece! Burri beri fëmijë me shoqen time”, 30-vjeçarja pe rlot ne News24: Ia fala por ajo që më bëri më pas…

U martova 13 vjece! Burri beri fëmijë me shoqen time”, 30-vjeçarja p erlot ne News24: Ia fala por ajo që më bëri më pas…

Në një intervistë për emisionin me “Zemër të Hapur” në News 24, një 30-vjeçare rrëfen se është martuar në moshë të re me një djalë në moshën e saj, ndërsa shprehet se në moshën 14-vjeçare, ka sjell në jetë fëmijën e parë.

Gjithçka po shkonte mirë deri në momentin që gruaja zbuloi se burri e tr a dhtonte me shoqen e ngushtë.

Pas këtij lajmi, gruaja vendosi që ta fal dhe solli në jetë edhe tre fëmijë të tjerë, mirëpo burri i saj vijoi sërish që ta tra dhtonte duke lindur një fëmijë tjetër, me një grua tjetër.

Gruaja deklaroi se:

Unë jam njohur me ish-bashkëshortin në moshën 13 vjeçare, ishim në shkollë së bashku, ai vinte te klasa ime dhe bënte rr ëmujë. Unë dhe ai u dashuruam dhe vendosëm të iknim së bashku pa dijeninë e prindërve. Ikëm dhe ky më çoi tek shtëpia e hallës.

Prindërit e mi lajmëruan po licinë dhe unë u kapa, më sollën në shtëpi, por unë firmosa në po lici se ika me dëshirë. Pastaj po atë ditë unë shkova te shtëpia e tij pasi babi im mori një telefonatë nga vjehrri im, i cili i tha që lëri të jenë bashkë dhe unë do vij do flasim së bashku.

Pasi unë ika në familjen e tij, rashë s htatzënë dhe në moshën 14- vjeçare unë u bëra nënë, një sht atzëni e padëshiruar. Lindi vajza e cila sot është 16-vjeç. Unë do shkoja te familja e babit pas lindjes dhe pas disa ditësh unë do kthehesha në shtëpi, kur u ktheva në shtëpi e gjeta bashkëshortin tim në një dhomë me shoqen e ngushtë timen.

Unë u tra dhtova nga të dy dhe ika në familjen e prindërve të mi, mirëpo ky i mohoi të gjitha dhe më kërkoi të kthehesha në familje, shkaku fëmijës unë u ktheva dhe historia kështu vazhdoi. Ajo sa herë unë ikja nga shtëpia dhe shkoja te prindërit e mi, ajo shkonte te shtëpia e ish-bashkëshortit. Unë e kam marrë vesh pas disa muajsh që kjo shkonte te shtëpia