U HAP NJË GROPË E MADHE NË FSHATIN SHQlPTAR, BANORËT SURPRlZOHEN NGA AJO QË PANË..!!!

U HAP NJË GROPË E MADHE NË FSHATIN SHQlPTAR, BANORËT SURPRlZOHEN NGA AJO QË PANË..!!!

Një gjë e pa zakontë ka ndodhur në një fshat të Vitisë, e që nuk po mund ta shpjegoj askush.Bëhet fjalë për një gropë në tokë e cila është hapur ditë më parë në një fushë atje në fshatin Lubishtë.

Sipas banorëve gropa e fr iks hme ndodhet në lagjen e Kodrovite, dhe dys hohet se është e thellë 4 metra.Banorët shprehen se diçka të tillë nuk kanë parë më herët në fshatin e tyre dhe janë të interesuar të dinë më shumë për këtë dukuri të çu ditsh me si dhe pse u shfaq kjo v rimë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe