Connect with us

U fjalos me gruan e tij , shqiptari i vë fIakën shtëpisë ku ishin edhe fëmijët

Aktuale

U fjalos me gruan e tij , shqiptari i vë fIakën shtëpisë ku ishin edhe fëmijët

Ngj arja ka ndo dhur rreth orës 09:30 në një shtëpi në katin e fundit të një pallati 4-katësh në lagjen Sanxhaktepe Fatih të Turqise.
Dy shohet se një person pasi u fjalos me gruan e tij, në pamundësi për të mbajtur nën kontroll zemër imin, i ka vënë f Iakën shtëpisë.

Duke kuptuar se i shoqi ia kishte v ene fIaken shtëpise, gruaja mori fëmijët e saj dhe doli jashtë. Pas saj edhe personi që i ka vënë f Iakën shtëpisë ka i kur nga shtëpia.

Zj ar ri është shu ar me ndihmën e njësisë zj ar r fi këse. Banesa në çatinë e pallatit 4-katësh është bërë e papërdorshme nga z ja rri. Personi që i d o gji shtëpinë është ar res tu ar nga p oIicia në vendngjarje.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top