June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Uα uα çfαrë pαmjesh, po si s’kanë tυrp. Punonjësit e një kοmpanie në Tiranë sεks pas shkυrreve…(VIDEO)

Një skenë e tu.rpshme ka ndodhur në mes të Tiranës dhe nuk ka shpëtuar pa vëmendjen e dikujt që e kapi këtë moment edhe e filmoi.

Sic shkruan JOQ, dy kolegë në një biznes të njohur në kryeqytet, nuk e kanë përmbajtur ep.shin dhe kanë dalë jashtë dyqanit për një “të shpejtë”.

Ata e kryejnë aktin në mes të ditës në ambient të hapur në praninë e “spektatorëve” të cilët të shtangur kanë zgurdulluar sytë nga skena.

Të dy kolegët mbajnë në gisht unazë martese, teksa nuk dihet nëse janë çift edhe në jetën reale.