Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

TRONDlTET poIitika shqiptare: Artan Hoxha nxjerr FOTOT : Ja më kë hanë e pinë Rama dhe Meta

Bo.mb.ë ka qenë postimi i fundit i gazetarit të kro.nikës, Artan Hoxha. Ai ka publikuar foto të kryeministri Rama dhe presidentit Meta të shoqëruar nga subjekte të OFL-së. Sipas gazetarit, kryeministri dhe presidenti ko.nfli.ktohen me njëri tjetrin se kush takon skutave objektet e OFL-së, por nga ana tjetër dalin dhe i takojnë haptazi.

S’kanë faj subjektet e OFL, por OBJEKTET në krye te shtetit, që hanë e pinë me ta…
Kane dy jave, qe dy “objektet” kryesore ne krye te shtetit, presidenti i Republikës dhe kryeministri, po kon.fl.iktohen me njeri-tjetrin, se kush me shume e kush me pak, eshte takuar neper skuta me subjekte te OFL(Operacioni Forca e Ligjit).//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në pamje te pare, duket nje be.teje parimore, mes dy shtetareve, qe jane gati të japin edhe “je.ten” për zbatimin e ligjit.

Nese e keni harruar zoterinj udheheqes te ketij shteti,

ju jo vetem jeni takuar neper skuta te err.eta me subjekte të OFL-se,por jeni takuar haptazi,keni ngrene e keni pire me ta,keni kercyer e kenduar,madje keni pozuar si super star me subjektet e OFL-se…
Prandaj zoterinj udheheqes mos u ankoni, sepse sebashku keni 8 vite, qe e qeverisni kete vend, njeri 8 vite kryeminister, e tjetri 4 vite kryetar parlamenti e 4 vite president.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Pastaj beni sikur ziheni, sa here fillon fushata elektorale, per t’i hedhur hi syve te popullit.

Nuk jane problem subjektet e OFL-se, ata i dime dhe i njohim me kohe, problem jane “Objektet”, te cilet rrine me subjektet e OFL-se, duke u siguruar mbrojtje dhe paprekshmeri….

Në vend t’u çojne formularin e operacionit forca e ligjit “Objekteve”, qe drejtojne shtetin, ua çojne subjekteve të OFL-se, qe paguajne edhe drekat e darkat, edhe shpenzimet e fushatave elektorale….

Në foto:

Kryeministri Rama me subjektin e OFL, A.Çapja në ambjentet e hotelit të tij.

Presidenti Meta, ne dreke “pune” me subjektet e OFL-se, A.Hajri dhe Xh.Troplini..Ë