Traаgjike! Kuzhinieri 25-vjeçar ndērron jetē раѕi bie nē enēn ku po gatuante ѕuрē рule

Traаgjike! Kuzhinieri 25-vjeçar ndērron jetē раѕi bie nē enēn ku po gatuante ѕuрē рule

Në in cident i tme rrshëm ka ndodhur në Irak, ku një kuzhinier 25-vjeçar ra në një enë gjigante me supë pule, duke pësuar djegie të shkallës së tretë në 70 % të trupit. I riu v di q pesë ditë më vonë. Issa Ismail po përgatiste një supë pule për një dasmë më 15 qershor në distriktin verior irakian, Zakho. Papritur ai rrë shqiti dhe ra në enën e madhe, raporton Independent. Babai i tre fëmijëve ishte duke përgatitur ushqim në sallën për dasma “Hazel”, kur ndodhi in cidenti. Një faqe e lajmeve në Arabinë Saudite raportoi se Ismail punonte si kuzhinier që tetë vite në rajonin që ndodhet në zonën e Kurdistanit. Pas incidentit ai u dërgua mënjëherë në spital në qytetin Dohuk.

Pas luftës për mbi jetesë nga p lagët e rënda, ai vd iq pas disa ditësh më 21 qershor. V dekja tra gjike e tij ka p rekur shumë njerëz, të cilët kanë sh prehur ngushëllimet e tyre në rrjetet sociale.

Burimi: The Independent | Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania