Connect with us

Tigri i Deçanit krijuar nga Vullnet Halabaku (VIDEO)

Aktuale

Tigri i Deçanit krijuar nga Vullnet Halabaku (VIDEO)

Në Deçan thuhet se ekzistojnë tigrat mirëpo deri sot nuk është vërtetuar ky fakt.
Por, në një vend si Pozhoran gjendet një tigër, i punuar nga Vullnet Halabaku.
Pse zgjodhi të punoi tigër, sa i mori kohë dhe si u punua e kuptojmë përmes Kushtrimit.
Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top