Të zinjtë prindër që e shikojnë kështu/ 23-vjeçarja s’pranon të bëj asgjë as të punoj dhe të shkoj në banjo, do të jetoj si bebe

Të zinjtë prindër që e shikojnë kështu/ 23-vjeçarja s’pranon të bëj asgjë as të punoj dhe të shkoj në banjo, do të jetoj si bebe

Jess është 23 vjeçe, por ajo nuk jeton si një vajzë e rritur. Ajo jeton si një foshnje dhe nuk pranon se është e rritur.

E reja shtrin krahët dhe këmbët në ajër dhe ulë ret pak por për fat të mirë ekziston biberoni që ajo ta thith. Jess po njihet në të gjithë botën si foshnja e rritur.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…