Të rrëqethet shpirti! Mjekëve u bie djali i porsalindur nga duart në sallë, dha shpirt në vend/ Babai: I thanë gruas mos qaj se do kesh të tjerë, po më dridhet shpirti

Të rrëqethet shpirti! Mjekëve u bie djali i porsalindur nga duart në sallë, dha shpirt në vend/ Babai: I thanë gruas mos qaj se do kesh të tjerë, po më dridhet shpirti

Të bëhesh prind është gjëja më e bukur në jetë, thuhet. Por për një çift të ri nuk ka ndodhur kështu.

E themi këtë pasi një grua e re ka përjetuar një dhim bje të madhe. Ajo e lindi foshnjen në një spital në Argjentinë. Foshnja e saj humbi jetën menjëherë, pasi lindi. Kjo pasi u ra mjekëve nga duart.

Sipas Daily Mail , foshnja Valentino lindi në klinikën Sanatorio Pronto në qytetin Gualeguaychu, në verilindje të Argjentinës. Ai e humbi jetën, megjithatë, sekonda pas lindjes. Mjekut i rrëshqiti nga dora dhe dha shpirt në vend.

Claudio Mondragon, babai i Valentinos së vogël, ishte dëshmitar i skenës. Ai shpjegon se gruaja e tij Stéfania po lindte kur ata i kërkuan që të shtynte që foshnja të dilte jashtë . “Ai doli me të vërtetë i shpejtë dhe askush nuk e kapi dhe ai ra për tokë. Mamia nuk kishte kohë për të arritur atë dhe mjeku obstetër nuk reagoi, ”thotë ai.

Akoma më keq në këtë histori është se nënës së re iu tha nga mjekët mos të qante pasi do të bënte fëmijë të tjerë. Ndaj stafit mjekësor kanë nisur het imet.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.