Të qoftë dheu i lehtë o Engjëll i vogël, ky djalë 7 muajsh ndërroi jetë prej një g abimi që bëjnë shumica e prindërve (Pamje)

Të qoftë dheu i lehtë o Engjëll i vogël, ky djalë 7 muajsh ndërroi jetë prej një g abimi që bëjnë shumica e prindërve (Pamje)

Jeta e një çifti ndryshon shumë pasi në jetë vjen një fëmijë. Kujdesi për një fëmijë të p orsalindur është i madh kuptohet
Kjo foshnjë vd iq për shkak të një g abimi që shumë prindër bëjnë. /Pamjet mePoshte

Një çift nga Belgjika a kuzohen si e kanë ma rr je tën djalit të tyre vetëm 7 muajsh. Ky çift mendoi se foshnja e tyre ishte intolerante ndaj laktozës dhe glutenit. Ndaj ata vendosën që ta ushqenin atë me qumësht misri, oriz dhe pak tërshërë.

Të gjitha këto ata i bënë pa u konslutuar më parë me një mjek. Foshnja h umbi jetën disa muaj pasi prindërit e tij nisën ta ushqenin në këtë mënyrë.

Ai hu mbi jetën nga keq ushqyerja si thanë mj ekët. Një aut op si zb uloi se i vogli ishte d ehidrtuar shumë dhe në z orrët e tij nuk u gjet asnjë ushqim.