Të dredh shpirtin ky përqafim/ Motër e vëlla të së.mu.rë me ka.n c.er përqafohen dhe i japin kurajo njëri-tjetrit- O zot jepi shëndet

Të dredh shpirtin ky përqafim/ Motër e vëlla të së.mu.rë me ka.n c.er përqafohen dhe i japin kurajo njëri-tjetrit- O zot jepi shëndet

Një vëlla dhe motër po lu. f.to.jnë krah për krah me k a.n.ce..rin në dhomën e njëjtë të s pi.ta..lit, pasi u di. ag.no.st.iku.an me
formë të rr.allë të së . m.un.djes trashëguese.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Jacob Randell, 14 vjeç, dhe motrën e tij pesë vjeçare Sophia, të cilët po l / u/.ft . oj.në një t u.m.or ag …res.iv në tru.

Mamaja e tyre, Liliane Hajjar, ka treguar se si familja e saj është lënë “e t . h.yer” nga g.od.i..ja e dy fishtë shk.a tër.ru…ese.

Ajo ka dokumentuar lu..ft.ë…n e tyre në mediat sociale – me një foto prekëse që është bërë vitin e kaluar duke treguar se si vëllai dhe motra e tij përqafohen ndërsa mbështetnin njëri-tjetrin.

Një tjetër foto tregon emrat e fëmijëve në derën e dhomës së tyre të sp.ita.lit, me një mbishkrim: “Kjo është pamja më pr ekëse që sytë dhe zemra e mia kanë parë ndonjëherë”