May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Tani Mjeku i njohur vjen me thirrje alarmante/ Nëse keni këtë shenjë urgjent në spital pershkak se..

Nje thirrje qe duhet ta degjojne te gjithe nëse jane me ko vi d, dhe po trajtohen me il ace në shtëpi, vjen nga mjeku i njohur Ilir Allkja. Ai tha se nëse keni shenja serioze si mbajtja e frymës qytetarët duhet t’i drejtohen spitalit për të shmangur një dëm të parikthyeshëm për shëndetin e tyre.

Për të gjithë ata që kanë në shtëpi të se/ mure me ko vi d, të cilët kane shenja të tilla si mbajtje fryme, duhet doemos t’ju drejtohen spittali.

Duhet të shtrohen sepse nëplot raste shkon në spittal në momentin që në mushkëritë e tyre ka filluar fi’broza gjë e cila shpesh herë rezulton si një demtim i parikthyeshëm.

Dhe do ta vua-jnë gjithë jetën, do të jenë individë me një kapacitet respirator të mangët, çka do të thotë që do kenë gjithmonë veshttiresi të ecin, eshte shprehur ai.