July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Stuhia E Fortë Rrëzoi Këtë Pemë 2000 Vjecare, Por Ajo Cfare Gjetën Mes Rrënjëve I La Të Gjithë Pa Fjalë

Natyra zakonisht na fr ikëson me fuqinë e saj. Njerëzit që kanë përjetuar një tërmet, uragan apo fatk eqësi tjetër natyrore, e dinë këtë vetë.Por shpesh, ngjarje dhe fat keqësi të tilla zbulojnë gjëra të mahnitshme, nga të cilat ne gjithmonë mund të mësojmë diçka të re dhe shumë tërheqëse…

Në fshatin irlandez Kolluni të County Sligo (Irlanda Veriore) shpër theu një stuhi shumë e fortë që rrëzoi një ah madhështor 200-vjeçar, shkruan meganews.al.