June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Stresί sqαron fansat pse nuk mund t’u përgjigjet në Instagram: Ambasada Amerikαne më ka…

.
Mesa duket Stresi nuk mundet që t’ju kthejë përgjigje fansave të tij dhe për këtë gjë u ka dhënë një sqarim të gjithë atyre që i kanë shkruar.

Nëpërmjet një videoje në “InstaStory” ai është shprehur se Instagrami i tij është bllokuar nga Ambasada Amerikane në Shqipëri dhe se do të zhbllokohet me datë 12 të këtij muaji.

“Juve që më keni shkruar në Instragram, është e pamundur tu kthej përgjigje se ma kanë bllokuar deri me datë 12,

Ambasada amerikane e Shqipërisë më ka bërë report për zonjën Kimete, Kim, nuk është problem.

Ju kërkoj ndjesë, deri me datë 12.06 nuk mundem që t’u përgjigjem”, ka thënë Stresi.