S’paskemi parë gjë akοma, gjyqtαrja “bοbe” e Elbasanit shαnë me fjalë të pίsta teksa udhëton duke shkelυr ligjin

S’paskemi parë gjë akοma, gjyqtαrja “bοbe” e Elbasanit shαnë me fjalë të pίsta teksa udhëton duke shkelυr ligjin

Në një kohë kur ka nisur hetimi disiplinor ndaj kryegjyqtares së Elbasanit Enkeleda Kapedani, të tjera video kanë dalë në dritë.

Në videot e publikuara së fundmi në rrjetin social TikTok shfaqet kryegjyqtarja duke bërë “paradë mode”.

Në disa video të tjera duket teksa drejton makinën pa rrip sigurimi dhe ekspozon veshjet e saj.

Një ditë më parë Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani, urdhëroi nisjen e hetimit disiplinor ndaj kryetares së Gjykatës së Elbasanit,

pas disa videove të postuara në rrjetin social “TikTok” të Enkeleda Kapedanit.

E pyetur nga gazetarja e A2 Belinda Ruçaj, kryegjyqtarja u shpreh se nuk ka asnjë përgjigje lidhur me nisjen e hetimeve nga ILD, ndërsa theksoi se nuk e di se kush i ka shpërndarë videot, pasi ajo vetë nuk ka Tik Tok.
Videot i gjeni me poshte: