Connect with us

Skandal – Ditën poΙice, natën modeΙe e υeshjeve s*κsuaΙe: Jam frγmëzuar nga p…

Showbiz

Skandal – Ditën poΙice, natën modeΙe e υeshjeve s*κsuaΙe: Jam frγmëzuar nga p…

Një ish-police gjermane së fundmi ka treguar se ditën ka punuar me forcat e rendit dhe natën si modele e vjedhjeve të pazakonta se ksuale.

Ajo rrë/fen se për këtë ndryshim të sajin është frymëzuar nga punonjëset e se/ksit pr/ostitutat të cilat takonte gjatë punës.

Sarah Keller, nga Duisburg, thotë se kishte marrë pjesë për herë të parë në një festë “variacionesh se/ksuale” me një shoqe në 2011.

“Ndjehesha mirë me policinë, ishte një punë e mirë por e ndjeja që diçka mundonte.

Doja të bëja gjëra që të më jepnin kënaqësi, siç janë lojrat se/ksuale të sado-mazokizmit. Kam qejf kur ushtroj pushtet mbi meshkujt dhe i urdhëroj ata”- thotë ajo.

Kështu që gjatë ditës ajo “lu/ftonte kr/imin” ndërsa natën vishej me kostumin e llastikut “dominatrix” dhe punonte me klientët.

Për fat të keq Sarah u dëbua nga policia pas daljes së fotove të saj se/ksuale në rrjetin e whatsApp të policisë.

Continue Reading
You may also like...

More in Showbiz

To Top