Skandal/ Bëri Sikur Kërkonte Grua Në Televizor, Por I Riu Shqiptar Jo Vetëm Që Qenka Martuar Po Edhe Gruaja Qenka Shtatzënë

Skandal/ Bëri Sikur Kërkonte Grua Në Televizor, Por I Riu Shqiptar Jo Vetëm Që Qenka Martuar Po Edhe Gruaja Qenka Shtatzënë

Dardi u bë pjesë e emisionit të njohur ‘It’s My Love’ për të gjetur fatin e jetës. Por, djaloshi bëri të dashur një vajzë që nuk kishte lidhje me emisionin. Dardi u martua me vajzën e quajtur Agnesa e cila ka prejardhjen nga Ferizaji, e që e njohu vetëm për një muaj. Ndërsa, së fundmi Dardi ndau lajmin me ndjeksat se qifti janë në pritje të ëmbël. Ai ka postuar një fotografi në Instagram ku është krahë gruas dhe është me dorë në barkun e bukuroshes dhe është shprehur: “S’shpejti epiteti prindër, Unë dhe Agnesa ju duam krejtve”.shty.pe rekla.men dhe shiko video.n