October 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Situatë E Rëndë Tek Shkëmbi I Kavajës, Ja Çfarë Ka Ndodhur

Një zj arr ka rënë te Shkëmbi i Kavajës në Durrës. Flakët janë konstatuar fillimisht pranë tunelit, te rruga dytësore, por era po favorizon përhapjen e shpejtë të tyre dhe zj arri po ngjitet lart në kodër.

Shtëllungat e tymit dallohen edhe në distancë, përgjatë zonës bregdetare Durrës-Golem.

Në vendngjarje sapo kanë shkuar zja rrfikësit që po mundohen të neutralizojnë përhapjen e mëtejshme të flakeve.