Sindi, Princi dhe Blerimi bëhen të pandashëm pas përfundimit të emisionit(Foto)

Sindi, Princi dhe Blerimi bëhen të pandashëm pas përfundimit të emisionit(Foto)

Përputhen ndoshta nuk krijoi çifte shumë, por arriti të krijojë shumë shoqëri. Gjatë emisionit nuk ishte vënë re, por tani që të gjithë janë të lirë, ish- konkurrentët shijojnë shoqërinë e njëri- tjetrit larg kamerave.

Video është postuar nga Princi fillimisht, ku tregon se me kë po shoqërohet. Sindi mes dy djemve, ndërsa Blerimi shijon puron e tij.

Përputhen ndoshta nuk krijoi çifte shumë, por arriti të krijojë shumë shoqëri. Gjatë

Ndoshta vërtetë mes tyre ka një shoqëri, por sigurisht ka vend edhe për dyshime. Kujtojmë se Blerimi dhe Sindi e bënë një takim bashkë.