July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Si Ta Arritni Suksesin E Taynas? Artistja Rrëfen

Brenda një kohe shumë të shkurtër Tayna u shndërrua në reperen më të famshme brenda trojeve shqiptare dhe sot numëron miliona fansa. Ajo i ngjiti shpejt shkallët e karrierës së saj dhe tashmë po shijon suksesin, teksa numëron hite në repertorin e saj. Tayna është vlerësuar shumë edhe për aftësinë në shkrimin e teksteve, diçka që duhet t’ju vijë natyrshëm të gjithë artistëve të zhanrit të saj.shty.pe rekla.men dhe shiko video.n