“Si je kështu ti se dukesh si i vogël?”, Lindita provokon keq konkurrentin e ri dhe i tregon nëse ka pasur marrëdhënie me djemtë më të ri se vetja

“Si je kështu ti se dukesh si i vogël?”, Lindita provokon keq konkurrentin e ri dhe i tregon nëse ka pasur marrëdhënie me djemtë më të ri se vetja

Konkurrentja e Përputhen +40 Lindita ka provokuar konkurrentin e ri, Dashin, i cili u bë pjesë e programit të Për’puthen +40 vetëm për të vijuar njohjen me të.

Në takimin e tyre të parë, Lindita nuk hezitoi që t’i tregonte se është më i vogël në moshë dhe lidhja që ka me emrin e tij.

Lindita: Dash do jesh me mua apo qingj?

Dashi: Dash dhe me brirë të mëdha. Lindita: Do e shohim.

Dashi: Po të isha qingj, nuk do vija fare. Ke pasur marrëdh ënie me djem më të rinj në moshë?

Lindita: Jo. Është eksperiencë e re. Më pëlqejnë meshkujt më të rritur por do e shikojmë.

Dashi: Jam me të vërtetë dash, por brirët më mu ngojnë.