Si është e vërteta? Flet psikologia e 20-vjeçares që nuk jeton më: Burri s’e linte vetëm por ajo kishte ankth se…

Si është e vërteta? Flet psikologia e 20-vjeçares që nuk jeton më: Burri s’e linte vetëm por ajo kishte ankth se…

let për Po licinë greke psikologu i 20-vjeçares, Caroline Crouch, që u v r a mizo risht në banesën e saj disa javë më parë. Sipas mediave greke, psikologu kishte dëshmuar në Po lici se ata ishin një çift shumë i lumtur dhe i afërt dhe në fakt piloti e shoqëronte gruan e tij në çdo seancë. Ajo shtoi se e reja kishte shkuar për ta takuar në mënyrë që të ishte një nënë sa më e përgatitur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Për këtë çift, unë kam vetëm më të mirën për të thënë. Ata gjithmonë bashkoheshin. Caroline nuk kishte shoqë. Ajo ishte një fëmijë 20 vjeç, e pashë si fëmijën tim. Ajo donte këshillën time sepse ishte pak e shqetësuar, por nuk kishte frikë nga asgjë. Ajo ishte një fëmijë e qeshur, me qëllime, an kthi i saj kishte lidhje me fëmijën e saj. Para se të lindte ajo kishte pësuar një ab ort spontan, ajo gjithashtu lindi Lydia-s para kohe, kështu që ju e kuptoni pse kishte an kth. Babis ishte shumë mbështetës në gjithçka,”-tregoi ajo.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Burimi: newsbomb.gr/ Marrë nga: Revista Ora