Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Si e vlerësoni punën e Albin Kurtit si Kryeministër nga 1 deri në 10?

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i është përgjigjur partive opozitre ku këto të fundit e akzuzuan atë dhe qeverinë se nuk ka bashkëpunim të duhur me Shtetet e Bashkuara të Amerikës kur bëhet fjalë për dialogun Kosovë Serbi.

“Leni parrullat se ne jemi anti amerikanë janë të kota dhe mbi këto parulla me keni rrëzuar herën e parë … ju lutem mos më rrëzoni edhe njeherë sepse mandej … ju falemnderit”, tha ai. /